Stuur bericht

Heb je een leuke app ontdekt, of vind je een interessante website link ? Laat het ons dan als de bliksem weten, zo kunnen we het op onze website toevoegen en aan iedereen laten weten !

One Response to Stuur bericht

 1. Famke Valck says:

  Hallo,

  Wij hebben een ipad probleem op school (Pest) en hopen dat jullie met een geniaal idee komen. Van vele apps kan je het werk pas versturen (bewaren via mail, dropbox,…) als het af is. Als je bv in Book creator iets maakt, kan je enkel exporteren maar niet terug importeren. Dit wil zeggen dat indien mijn leeerlingen meerdere lesuren aan een taak spenderen ze hun werkje op de ipad moeten laten staan. Als er nu verschillende klassen na elkaar op de ipads werken dan staan de werkjes van een andere klas daar nog op. Dit kan een probleem zijn als twee klassen dezelfde opdracht hebben. Of als lln werkjes van andere “per ongeluk” vegen. Zou het niet mogelijk zijn een soort logboek systeem te installeren? Zodat je bv bij opstarten moet aanmelden. Zo kunnen we tenminste achterhalen wie er op welke ipad werkte en wie verantwoordelijk is voor verdwenen werkjes.
  Hopelijk hebben jullie voor ons een geweldige oplossing.

  Groetjes
  Famke
  Leonardo Lyceum Pestalozzi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>