CloudFTP: HyperDrive

Deze kleine adapter, gevoed door een accu, maakt elk USB opslagmedium draadloos en toegankelijk voor Apple iPad, iPhone en Internet (bv. Dropbox).

Het is de gemakkelijkste manier om alle USB data bereikbaar te maken voor iPad, iPhone en de Cloud. Eenvoudig aansluiten via de USB-poort en deel tot 3 apparaten gelijktijdig.

USB opslagmedia, zoals harddisks, flash drives, kaartlezers, digitale camera’s etc. zijn enorm veelgebruikt; dankzij de CloudFTP is het mogelijk deze apparatuur om te vormen tot een draadloze fileserver, zodat de bestanden kunnen worden opgeroepen vanaf elk wifi-apparaat, zoals iPad, iPhone, computer enz.

De CloudFTP kan ook automatisch verbinding maken met internet om de USB data te backuppen en synchroniseren met populaire online opslagdiensten in de cloud zoals iCloud, Google Drive en Dropbox.

Na aansluiting van een USB-disk, drive, camera of ander opslagmedium op de gevoede USB-poort zijn de bestanden direct draadloos toegankelijk. De CloudFTP adapter creëert een zogenaamd ‘ad-hoc’ (peer-to-peer) eigen draadloos netwerk om de USB data te delen met een WiFi-apparaat zoals iPhone of iPad; een internetverbinding is dan niet nodig.

De CloudFTP kan ook verbinding maken met een bestaand draadloos netwerk om bestanden te delen op hetzelfde netwerk. Als er een internetverbinding voorhanden is, zal CloudFTP automatisch daarmee verbinding maken om de USB gegevens te backuppen of synchroniseren met een cloudservice.

website: klik hierWerkt o.a. met:

Apple iPhone

Apple iPad

Google Android


Eigenschappen

Processor: Texas Instrument ARM926EJ-S RISC core

Geheugen: 150MHz 64MB DDR2 SDRAM, 30MHz 16MB SPI NOR Flash

LCD: Mono 132 x 32 pixels

Accu: 2600mAh oplaadbare 18650 Li-Ion accu

Accuduur: tot 5 uur

USB poort: High Speed 480Mbps, 5V/1A USB 2.0 gevoede host

Draadloos: ondersteunt WiFi 802.11b/g/n “Ad-Hoc” en “Infrastructure” Mode

Software: HTML5 Web browser gebaseerd, iOS en Android app

Ondersteund bestandssysteem: FAT32, NTFS, HFS, HFS+, exFAT, EXT 2/3/4

Afmetingen: 2.95″ x 2.28″ x 0.87″ / 75 x 58 x 22mm

Gewicht: 109g

Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to CloudFTP: HyperDrive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>